Ze vult twee handschoenen met cement en legt ze in een schaal, het resultaat is ongelooflijk!

Als je aan latex handschoenen denkt dan zal je waarschijnlijk niet zo snel aan een mooi DIY project denken. Maar dit project is onwijs leuk! Voordat je met dit project begint, moet je ervoor zorgen dat je in een goed geventileerde ruimte werkt. Bescherm je handen met wegwerprubberhandschoenen en je mond met een stofmasker (om inademing van cementdeeltjes te voorkomen).

 

Voeg de cement in een kom en volg de instructies op de verpakking. Pak de rubberen afwashandschoenen en prik met een veiligheidsspeld een paar gaten in de vingertoppen. Dit zal helpen bij het verwijderen van luchtbellen. Plaats de handschoenen in een hoog glas, zodat ze rechtop staan.

Neem voorzichtig je cement en giet het in je afwashandschoenen. Als het cement te droog is, voeg dan een kleine hoeveelheid water toe om het dunner te maken. Duw het cement voorzichtig door de rubberen handschoenen en spreid de handschoenen gelijkmatig door. Tik zachtjes op de rubberen handschoenen om resterende luchtbellen te verwijderen. Weten wat het eindresultaat is? Klik dan snel door naar de volgende pagina!