Maak van goedkope houten wasknijpers een moderne lamp!

Designer items zijn vaak erg duur, maar gelukkig staat het internet vol met goede DIY oplossingen om zelf jouw eigen designer item te maken! In het volgende idee laat een vrouw zien hoe je van simpele houten wasknijpers een ontzettende leuke lamp kan maken!

Wat heb je nodig?

– Ongeveer 4 pakken houten wasknijpers (a 36 stuks)
– Een houten onderzetter
– Superlijm
– Lampje

gebruik een houten vierkanten onderkant, dit is de basis voor je lamp. Lijm vervolgens de houten wasknijpers met superlijm aan elkaar. Let wel op dat je ze met de gladde platte kant aan elkaar lijmt. Maak telkens vier setjes van vier knijpers en lijm deze weer aan elkaar. Herhaal dit totdat je acht gelijke rijen met knijpers hebt.

De acht rijen wasknijpers die je over hebt lijm je op het houten ondergrondje. Zorg voordat je dit doet, dat je eerst een gat in het houten ondergrondje hebt geboord om daar later eventueel een gloeilampje doorheen te halen. Indien je dit te veel werk vindt (of gewoon te moeilijk) dan kan je ook altijd nog een lampje op batterijen erin zetten, of werken met nep kaarsen.

Wil je alle stappen nog eens rustig doornemen? Bekijk dan de video hieronder! Hier wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je deze leuke lamp in elkaar zet.

Bekijk ook

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.