Jouw huis wordt een stuk vrolijker met schoolbordverf!

Heb je thuis een saaie kast? Een oude stoel? Of een lelijke muur? Dan is schoolbordverf jouw beste vriend! Zodra je het op je meubels hebt geverfd kan je er vervolgens alles op tekenen wat je maar wilt! Je kan de schoolbordverf van Flexa hiervoor gebruiken, maar ik heb zelf een goedkopere versie gebruikt van Creotime. (Deze kan je hier kopen) De verf werkt super goed en er zit zelfs evenveel in als de duurdere variant van Flexa! Bekijk snel de inspiratie ideeën hieronder wat je allemaal met schoolbordverf kan doen!

1. Heb je nog een dienblad in de kast liggen waar je niks meer mee doet? Smeer hem in met schoolbordverf en je kan op een verjaardag je hapjes op een super leuke manier serveren!

 

2. Door je kast te verven vergeet je nooit meer in welke lade je jouw onderbroeken of sokken hebt liggen (het ziet er ook nog eens heel tof uit)!

3. De oppervlakte van het meubel dat je wilt verven hoeft niet altijd groot te zijn, je kan ook een gedeelte verven. Zo zie je op de foto hieronder dat de rand van de oven geverfd is met schoolbordverf. Zo kan je aangeven hoelang jouw recept in de oven moet!

4. Mogen jouw kinderen niet op de meubels tekenen? Vanaf nu wel! Met een schoolbordtafel kan je elke dag weer iets anders tekenen!

5. De muur bij het aanrecht wordt vaak vergeten, je kan deze ook leuk verven en inkleuren! (ook leuk om hier je recepten op te schrijven).

6. Je kan zelfs je vlaggetjes verven met deze geweldige verf! Zo kan je voor elke gelegenheid dezelfde vlaggetjes gebruiken.

7. Deze is leuk! Je koelkast opleuken met schoolbordverf. Zo hoef je voortaan geen to-do list meer aan een magneetje te hangen, maar kan je die gewoon opschrijven.

8. Je kan het zelfs op je pannen verven!

9. Of maak een weekplanner op de muur! Lekker overzichtelijk.

10. Zoals je ziet kan je het echt overal voor gebruiken. Ook hier kan je makkelijk met schoolbordverf aangeven in welke lade wat ligt.

11. Zo wordt jouw trap een stuk vrolijker!

12. Maak je eigen gepersonaliseerde placemat! Ideaal voor bruiloften.

13. Of je verft je kookeiland zodat je altijd je recept bij de hand hebt!

14. Ook erg handig om als labels te gebruiken.

15. Of je verft de deksels van de potjes. Het ziet er super leuk, georganiseerd en origineel uit en je vergeet nooit meer wat er in het potje zit.

16. Hoe leuk zijn deze kruidenpotjes?

17. En mocht je nou nog een hele saaie muur hebben? Dan kan je die natuurlijk ook in zijn geheel gaan verven!

Bekijk hieronder eens de video van hoe je jouw eigen schoolbord maakt met schoolbordverf!