IKEA lanceert eerste honden en katten lijn voor in huis!

Het is dierendag en IKEA weet daar dit jaar ontzetten goed op in te spelen door een speciale dieren meubellijn te lanceren! Van hondenmanden tot katten speeltjes, het is binnenkort allemaal te verkrijgen bij onze favoriete meubelzaak!

 

De collectie komt er uit te zien zoals we van IKEA gewend zijn: lekker basic, goedkoop maar wel super leuk! De nieuwe lijn krijgt de naam LURVIG, dit betekent ‘harig’ in het Zweeds. De meubels voldoen aan de veiligheidsnormen voor huisdieren artikelen doordat dierenartsen mee hebben geholpen aan de productie.

De prijzen zijn ook erg aangenaam, zo koop je al een honden frisbee voor 99 cent! Één minpuntje, de meubels zijn voorlopig alleen nog te verkrijgen in Frankrijk, Canada, Japan en de Verenigde Staten. Als alles goed verloopt kunnen wij in medium 2018 genieten van deze lijn! Gelukkig hebben we wel alvast de schattige foto’s om bij weg te zwijmelen!Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!