Kattenliefhebbers opgelet! Dit zijn de leukste krabpalen voor in huis!

Het hebben van een kat is leuk, maar wanneer ze de meubels beginnen te verwoesten met hun nageltjes is de pret er snel af. Het kopen van een krabpaal is dan de oplossing, maar deze zijn vaak verschrikkelijk saai en lelijk. Het past totaal niet in je interieur! Maar gelukkig zijn er ook nog krabpalen die wél modern en hip zijn. Bekijk ze snel hieronder!

1. In plaats van een krabpaal kan je uiteraard ook een hele boomstam in de kamer zetten. Kwestie van smaak, maar als je het goed weet je combineren kan het heel leuk staan!

 

2. Is het speelgoed van je zoon? Of is het een krabpaal? Je zou het niet zeggen, maar het is toch echt een krabpaal!

3. Dit is mijn favoriet. Je ziet niet dat het een krabpaal is, het is juist een mooie muurdecoratie. Het is stijlvol en modern en ik zou het zo aan mijn muur hangen!

4. Een alternatief voor de krabpaal is dit leuke bijzettafeltje of voetensteun. De kat kan erop en erin liggen en ondertussen zijn nageltjes vijlen.

5. Deze krabpaal is ook erg gaaf! De boomstam is in dit geval een mooi pronkstuk in de kamer.

6. Cactussen zijn helemaal in! Dus ook als krabpaal is deze trend niet te missen. Zo voeg je ook nog een beetje groen toe aan je kamer.

7. Ook hier is weer een boomstam gebruikt. Het is een leuke decoratie voor in je kamer, zolang je huis maar groot genoeg is. In kleine kamers zou ik dit afraden aangezien het best wel een groot object is.