10x de mooiste binnentuinen voor in huis! Nummer 9 is prachtig!

Tuinen zijn prachtig! Maar het naar binnen halen van een tuin in huis is nog veel mooier! Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer in slecht weer te tuinieren en kan je het hele jaar door je eigen groente en fruit kweken! Ik heb 10 hele mooie binnentuinen voor jullie uitgekozen, kijk je mee?

1. Wanneer je een hoge hal hebt kan je daar maar beter ook gebruik van maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte boom in huis? Ik vind het een geweldig idee.

 

2. De ruimte tussen twee gebouwen wordt vaak niet nuttig gebruikt. Hier wel! Maak er bijvoorbeeld een rustieke binnentuin.

3. Wat dacht je van een tuin in de keuken? Hoe leuk is dat! Gooi wat grond in een hoek en zet hier een paar mooie planten in, leg wat decoratieve stenen neer en je hebt een fantastische binnentuin.

4. Hier hou ik van! Een modern gebouw met in het midden een prachtige bonsai.

5. Ook hier is weer gekozen voor een klein binnentuintje in de hoek van de kamer. Super leuk en erg makkelijk om te realiseren!

6. Een binnentuin hoeft niet altijd horizontaal te zijn, je zou ook omhoog kunnen werken! Deze verticale tuin is onwijs handig en zorgt voor een mooie groene uitstraling in huis.

7. Ook in dit huis groeit een mooie boom in het middenvan de kamer.

8. Als je hier in bad gaat kom je helemaal tot rust met de palmen om je heen. Als je goed kijkt zie je zelfs dat er tussen de palmbomen nog een buitendouche zit!

9. Wil je nog een stapje verder? Neem dan een binnentuin met vijver! Dat is pas spectaculair.

10. Een binnentuin hoeft niet veel onderhoud te kosten. Zo kan je natuurlijk ook een paar cactussen onder de trap neerzetten (deze hebben weinig water nodig). De ruimte onder een trap is vaak een verloren ruimte, dus dit is een prima plek voor een tuintje!