9x fantastische openhaarden waar je het spontaan warm van krijgt!

Nu het weer herfst is zie je op veel plekken de schoorsteen weer roken. Oftewel de openhaard staat weer aan en daar word ik vrolijk van. Zeker nu het weer sneller donker wordt! Heerlijk de warmte, geur en de kleuren van het knapperend vuur. Om jou alvast warm te maken, heb ik de 9 mooiste openhaarden voor je opgezocht!

1. Dit is het eerste plaatje wat ik voor mij zie als het over een openhaard gaat. Even ‘back to basic’ in een prachtig houten huis, geen televisie, smartphones of andere elektronische apparaten. Alleen jij, een comfortabele bank en een knapperend vuurtje.

 

openhaard in huis

2. Wauw! Je moet even goed kijken, maar in het midden in het huis staat er vuurtje te knapperen. Zo zie je overal waar je staat in huis de openhaard. Ik vind het fantastisch!

openhaard in huis

3. Dit is de mooiste wat ik ooit heb gezien. Hoe romantisch is dit? Het is niet het eerste waar je aan denkt bij een openhaard, maar wel een hele mooie variatie als een openhaard geen schoorsteen heeft.

openhaard in huis

4. Zo zou ik nooit meer van tafel gaan!

openhaard in huis

5. Ondanks dat er veel licht in het huis aanwezig is, door het grote raam achter de openhaard, zou ik het vuurtje niet weg kunnen denken. Hier zou iedereen wel de hele avond door kunnen brengen!

openhaard in huis

6. Ik vind dit dus een hele slimme optie. Zo benut je, bijna, de hele muur en wordt de warmte verspreid op verschillende niveau’s.

openhaard in huis

7. Ik wil ook een openhaard op mijn slaapkamer! Zo heb je toch nooit meer last van nachtmerries? Tenzij je natuurlijk bang bent voor vuur, maar dan is dit niet zo’n handige optie.

openhaard in huis

8. Geen openhaard in huis, maar wil je het wel heel graag hebben? Een tafelhaard is dan de oplossing. Het is super gezellig en het geeft een heerlijke warmte af!

sfeer openhaard

Enthousiast geworden? Bekijk dan het filmpje hoe zo’n sfeerhaard werkt!

9. Soms is het beter om helemaal geen vuur te gebruiken, maar de ruimte op te vullen met iets bijzonders, zoals vetplanten en cactussen. Ik vind het prachtig.

openhaarden in huis

Geen openhaard in huis? Zet dit filmpje aan op de smartTV of laptop en je krijgt het spontaan warm!

 

Welke optie vind jij het mooist? Laat een reactie achter onder het Facebookbericht en vergeet het artikel niet te delen!