Heb je een saaie achtertuin? Bekijk dan deze makeover!

Ze hadden hun droomhuis gekocht maar jammer genoeg was de tuin nog geen sprookje. De tuin bestond uit een oude verwaarloosde schutting, veel onkruid en zand. Hoog tijd voor een makeover moeten ze gedacht hebben! Omdat ze net een nieuw huis hadden gekocht, was er niet veel budget voor het project. Toch hebben ze het leuk weten op te knappen!

 

de eerste stap naar een nieuwe tuin was het zaaien van graszaad op de plekken waar het kaal was, zodat er een mooi groen grasveld zou groeien! Hiernaast hebben ze veel bouwmarkten afgezocht naar pallets om zelf tuinmeubelen te maken. Door pallets te recyclen scheelde het enorm in de kosten van hout. Van de pallets hebben ze een complete tuinset gemaakt waar ze heerlijk kunnen barbecuen. Om de tuinmeubelen een mooier uiterlijk te geven hebben ze het hout gelakt met een speciale coating zodat het hout langer goed blijft in de weersomstandigheden.

Om het nog gezelliger te maken hebben ze kleine details toegevoegd zoals een vloerkleed, kussentjes, bloemen en sfeerverlichting aan de schutting. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de video hieronder waarin ze 10 tuin makeovers laten zien!