Met dit simpele product blijft het in de winter in jouw huis lekker warm!

De winter komt er weer aan en dat betekent dat we massaal de kachel aan doen en dat de energiekosten gaan stijgen! Maar wat als ik je vertel dat er een hele simpele truc is om de warmte langer in huis te houden? Op deze manier zou jouw kachel wellicht zelfs minder uren kunnen gaan draaien!

Wanneer men geen dubbelglas heeft dan is het vaak in de winter erg koud zodra je in de buurt komt van het raam. De gecreëerde warmte in huis wordt vaak ‘verjaagd’ door deze kou die via het raam binnenkomt. Maar daar hebben we een trucje voor! Wist je dat je een rol bubbeltjesplastic al voor 15 euro kan aanschaffen? Maar waarom zou je bubbeltjesplastic kopen? Nou omdat bubbeltjesplastic geweldig is! Het is ideaal voor verhuizen, het inpakken van cadeau’s en het is gewoon leuk om de bubbels uit te drukken.

 

Maar je kan het ook op je raam plakken! Het houdt de warmte langer binnen en de kou weg! Bubbeltjesplastic gaat lang mee, het is makkelijk om te verwijderen (laat geen strepen achter) en het is veilig voor je ramen. Het enige nadeel is dat je (tijdelijk) niet naar buiten kan kijken, maar je bespaart wel energiekosten!

Indien u het lastig vindt om de video te volgen, staan de stappen hieronder:
– Spuit het glas nat met water
– Spuit een beetje water op het plastic
– Plak het plastic op het raam