Vrouw zaagt speelgoed paard doormidden, de reden waarom is geweldig!

Als een kind waren paarden altijd al mijn favoriete dieren. Ik had posters van paarden in mijn kamer. Ik had outfits met paarden erop. Ik had zelfs een reputatie als het paardenmeisje van de klas met de grootste verzameling My Little Ponies. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ik geobsedeerd was met paarden, en vandaag de dag nog steeds, het is een soort guilty pleasure.

In de loop der jaren heb ik een hele verzameling speelgoedpaarden verzameld, die nu stof opdoen in mijn kelder. Mijn nostalgische kant wil niet van ze af, dus nam mijn DIY-kant nam het over. Nadat ik wat ideeën voor DIY-boekensteunen had gevonden, begonnen mijn handen te jeuken: “Dit moest ik ook doen!”. Daarvoor moest ik alleen wel één van mijn paarden doormidden zagen…

 

Wat je nodig hebt:

– 1 of 2 plastic paarden.
– Spray verf in de kleur van je eigen keuze. Ik koos voor een zwarte lak.
– 4 kleine plankjes hout van ongeveer 10 bij 15 cm.
– Sterke lijm zoals deze van Bison.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Klik dan even door nar de volgende pagina!