Vrouw geeft tafel complete makeover, het resultaat is verassend!

Dat mensen hun oude meubels opknappen zie je wel vaker, maar de vrouw van dit artikel nam wel een hele verassende wending! In plaats van haar tafel te schuren en in een neutrale kleur te verven, besloot ze hem geel te maken! Zou jij deze kleur in huis durven halen?

 

Zoals je ziet was de tafel gewoon zwart, opzicht geen lelijke kleur, maar qua uitstraling heeft het iets oubolligs. Tijd om de tafel op te vrolijken moet ze gedacht hebben! Ze besloot de gehele tafel eerst grondig te schuren zodat alle zwarte verf weg zou zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem zonder de zwarte verf ook erg leuk vind!

Maar in plaats van een standaard kleur te kiezen voor de tafel, koos ze voor een opvallende gele kleur! Tegenwoordig zie je de kleur geel steeds vaker terugkomen in een interieur. In sommige gevallen kan het ook erg leuk staan! Geel gaat namelijk goed samen met de kleuren donker blauw en groen.

Nu ik het eindresultaat zie snap ik wel waarom ze voor geel koos! Het fleurt de kamer gelijk op en het past bij de knopen die in de stoelen bewerkt zitten. Een erg geslaagde makeover! Heb jij ook zo’n leuke makeover gedaan of gezien? Laat het ons weten in de reacties!