Met deze tips maak je van jouw huis een grote speeltuin!

Het is niet voor niks dat de kantoorruimtes van Google er uitzien als een grote speeltuin, het zou namelijk de werksfeer verbeteren en het personeel stimuleren om naar het werk te komen! Ook zorgt het voor genoeg afleiding om tussendoor in de pauzes even lekker te ontspannen. Maar het is natuurlijk ook gewoon leuk voor de kinderen! Die zullen het huis gaan zien als een groot speelparadijs (dat is eens wat anders dan de hele dag op de tablet spelen!). Bekijk hieronder de leuke tips om jouw huis op te vrolijken!

1. Bouw een fort of zet spontaan een indianentent in de kamer! Dit is de ideale plek om even rustig te werken of een goed boek te lezen.

 

2. Waarom zou je een vloer maken als je ook een gigantische hangmat kan hebben? Deze jongen vindt het wel lekker liggen volgens mij!

3. Dit is fantastisch! Wat je leeftijd ook is, je bent nooit te oud voor een glijbaan! Zo ben je binnen no-time beneden.

4. Hang een schommel aan het plafond en je hebt altijd plezier! Zo kan je zelfs schommelen als het buiten regent.

5. Je kan ook een boomhut bouwen in huis! Zo hebben je kids gelijk een plekje voor zichzelf (en voor al hun speelgoed!)

6. Heb je nog een kale muur in huis? Maak er een klimwand van! Een tip, leg er wel een zacht vloerkleed onder voor als je valt!

7. Bouw een eigen ballenbak! Aan het gezicht van dit jongetje te zien zou hij hier de hele dag wel in kunnen spelen.

8. Waarom zou je buiten op de stoep spelen als je de vloer in huis ook kan verven in een leuk patroon? Lekker ouderwets hinkelen!

9. Hang speeltoestellen op aan het plafond, zo kan je elk moment van de dag even een pauze nemen om te rekken en te strekken.

Benieuwd hoe dat kantoor van Google er nou uitziet? Bekijk dan het filmpje hieronder!