Vrouw vindt oude lades bij de kringloop, wat ze ervan maakt is fantastisch!

De meeste mensen denken dat oude laden niets anders zijn dan rotzooi dat moet worden weggegooid, maar slimme doe-het-zelvers weten dat het eigenlijk hele leuke knutsel objecten zijn! Met een frisse verflaag en wat creativiteit kunnen lades worden omgevormd tot alles, van een slimme opslag tot unieke nachtkastjes! Heb je geen oude eigen lades thuis liggen? Vraag dan rond of ga langs de kringloop!

 

Als je een lade hebt gevonden, kan je er iets super leuks mee doen! Je kan er bijvoorbeeld een moderne plantenbak van maken! Als het lijkt alsof je kamerplanten elk oppervlak van je huis overnemen, is het misschien tijd om ze allemaal samen te groeperen op één plek! Deze plantenbak is gewoonweg schattig en ook nog eens uniek!

Het enige wat je hoeft te doen is de lade een nieuwe look geven door middel van wat verf! Hierna schroef je er twee poten onder en tadaaa, je nieuwe plantenbak is klaar! p.s. voordat je de planten erin zet, is het handig om de lade af te dekken met plastic zodat het hout niet vochtig wordt. Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!