Geen geld voor een camper? Bouw gewoon een huis op je auto!

Veel mensen kiezen een elektrische auto vanwege hun brandstofefficiëntie en flexibiliteit. Maar de Australische tuinarchitect, James Lawler, kocht een Toyota Prius en heft hier een mini camper van gemaakt door er een huisje op te bouwen! Ter voorbereiding op een muziekfestival dat op dat moment plaatsvond, creëerde Lawler deze unieke woning met behulp van restjes die hij in de vuilcontainer vond.

 

Zijn ontwerp omvat een gegolfd tinnen dak, een schoorsteen en een hoogslaper die op het dak van de auto zit. In totaal kostte het hem $ 113 en een week om te voltooien. Lawler vertelt: “Er zijn veel saaie camperbusjes, ik wilde iets vrolijkers bouwen en het is comfortabeler dan overnachten in een tent!”

Helaas werd Lawler op weg naar huis beboet door de politie voor het besturen van wat zij als een “onwaardige” auto beschouwden, maar het heeft Lawler niet afgeschrikt, die van plan is deze ongebruikelijke caravan te ontmantelen om iets nog beters te bouwen. Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook met al je vrienden en familie!